3. desember 2012

Julen nærmer seg...

Hei!

Vi i desingteamet har satt oss ned sammen med med Ann-Kristin og Lone som driver butikken, og funnet ut at vi vil gjøre litt forandringer fremover. Vi velger å ikke ha konkurranse på bloggen lenger, det er ikke så mange som leverer til disse, og da ser vi heller ikke hensikten med dette. Håper dere forstår hvorfor vi gjør det! Det har vært flott å se de bidragene som har kommet, tusen takk til dere som har sendt inn!

Men vi har også kommet med en annen løsing på hvordan det skal skje litt mer her inne! I stedet for at det en gang i måneden kommer et innlegg med bidrag fra alle i designteamet, så vil vi nå legge ut fra en av oss en gang i uka. Da vil det skje noe her litt oftere, og som kanskje vil gjøre det mer spennende for dere å titte innom bloggen vår! :) Når det er sagt, har også Maria bestemt seg for å trekke seg fra designteamet. Det ble rett og slett for mye med andre jobber og familie.

Nå er det desember, og jula nørmer seg med stormskritt! Kanskje er du ikke helt ferdig med julekortene ennå, eller har du lyst til å lage et litt annerledes kort til en spesiell? 

Jeg har til denne uken laget et telyskort. Mitt aller første ROSA julekort. Nå er jeg ganske rosa av meg til vanlig, men julen har alltid vært bare rød. Men denne gangen ville jeg prøve noe annet! Og hvem kan unngå å falle for de vakre arkene fra Pion? *smelt* 


Jeg har brukt Bazzill Kraft i bunnen av kortet. Så er det kledd med ulike ark fra Pion. Snurrede blomster og roseknupper fra Kort & godt. Andre blomster og blader er fra Prima. Klistrealfa fra My little shoebox.


Inne i kortet er det laget en eske. Hullet er stanset ut med Spellbinders Labels 17, og er dekket med en plate gelatin. Den har et kjempefint mønster i seg som jeg synes passer kjempegodt som "vindu". Kartongenbiten som ble stanset ut er brukt som skriveplass på motsatt side i kortet. :) Stempelet er fra Stampiness.


Nærbilde av vinduet, se det flotte mønsteret på platen! Bakveggen i esken er dekorert med en bit av et Pion mønsterark, med to nydelige engler.  

Nærbilde av stempelet som er brukt. Har stemplet på en bit bjørkenever.

 

Kortet må jo ikke nødvendigvis brukes til telys, selv om det heter telyskort. Man kan fylle det med sjokolade eller annet godteri, eller et eller annet spennede. Jeg hadde en plan om å fylle den med lysorosa og hvite pikekyss (litt derofr jeg valgte stempelet over også), meeen det jeg ikke tenkte på var at de ble litt for store. Vet det finnes minimarengs, men det hadde jeg ikke i nærheten når bildet skulle bli tatt da. ;) 
Takk for at du er innom bloggen vår! Og en riktig god førjulstid til deg! 

Klem Malin2 kommentarer:

  1. Vakkert Malin!!!! Flinke du!!! <3

    SvarSlett
  2. Nydeligt telyskort!
    Blir det noen vinnare på de siste konkurranserne?

    SvarSlett