15. mai 2009

Stafetten, runde 3

Presentasjon av Design Teamet hos ScrappinessHei!


Mitt navn er Maria Hollum. Jeg er '78 modell, er lykkelig inngiftet i stor trøndersk familie og har to herlige gutter født i '05 og '08. Sammen bor vi i Moss og stortrives i denne lille byen.
Du finner meg under nicket -Maria- på Scrapping.no. samt i min blog.

Jeg begynte med scrapping i 2005 i den anledning at jeg ønsket å lage en minnebok til vår førstefødte. Og som sikkert veldig mange andre, oppdaget jeg en helt ny verden og hobbyen jeg ubevisst lette etter i mange år ble plutselig en stor del av min hverdagslige glede, noe som heldigvis ikke ser ut til å slippe taket.

Jeg gikk over til kortlaging etter en stund da jeg ble sliten av12'x12' formatet men jeg er ikke fremmed for å ta det op igjen, i litt mindre format :) Jeg er veldig altetende og lar meg fascinere av alle teknikker og stiler. Jeg er ikke redd for å prøve meg frem men i hovedsak er jeg glad i farger, originale løsninger og sære rare ting en kan sette på et kort for å gjøre det spesielt. Jeg inspireres stort sett av materialene jeg kjøper og kan sitte lenge og kikke gjennom stasjet før ideen kommer. Det jeg lager er ikke typisk ''fargelegge stempel'' da jeg får litt sperre og føler at stempeltrykket begrenser mulighetene med den lille plassen jeg har å jobbe med men noen ganger er det også veldig greit å ha et motiv.

Av materialer klarer jeg meg ikke uten papirpynt, chipboard, Distress til å skyggelegge kantene med ( et must...), den store rullen med dobbeltsidigtape, 3D-puter for litt efekt og skapellen. Boksen med det rare i er alltid med og her oppbevarer jeg alt fra ølkorker, saker fra gamle syskrin, jeanslommer, slitte hofteholdere osv... jeg handler sjelden etter ''kjekt å ha'' prinsippet og har forholdsvis lite lager med både ark og stasj men det gjør at jeg (ubevisst) blir nødt til å bruke kreativiteten for å løse et oppsett.

Jeg vil gjerne få lov til å få deg til å tenke i andre baner så her kommer det en oppgave:

Lag et kort eller en LO i sterke farger og bruk minst en ikke-scrapperelatert ting på prosjektet ditt. Bølgepapp og blondeduker er ikke lov da det allerede er godt etablert i grunge og vintage - stilen som dominerer i dag :)
Se deg virkelig rundt, let i roteskuffene og finn frem et eller annet originalt du kan pynte med. Jeg gleder meg til å se hvilke løsninger dere kommer med!

3. stafettrunde begynner i dag og varer frem til fredag 12. juni kl. 24:00 som er fristen til å delta.

Håper mange hiver seg med på denne, det er vår og fargene rundt oss er sikkert nok til å isnpirere mange !

Her kommer løsningene fra designteamet:

Maria:
Materialliste: hvit Bazzil, mønsterark: Prima Rebellious Collection: ''Revolt'', ''Hooligan'' og ''Wicked Cool''. Blomst: Prima flowers (plukket ut ''innmaten''). Bling, charm, hårstrikkpynt - jente. Hard Rock cafe - tannpirker. Metallklype TH. Hvit maling. Cateye Dark peaony

Wibeke:
Materialliste: Mønsterark; October Afternoon Hometown Depot Park. Bazzill; Aqua og Eggshell. Thickers Subway Powder dekket med Stickles glitterlim Baby Blue. Big Box Blooms Petal poetry. QK Magnolia. Ikke-relatert scrappestæsj, kort fra kortstokk og fingerdukke. Klammene er rester fra et rub-onsbrett. Hvit gelroller rundt kanten.

Helen:

Materialliste: Bazzil. Mønsterark: prima marketing- life colors. Fjær. Hama-perler (lag med hjelp fra min 3 åring). Halvperler. Bling-pynt. Prikkete bånd

Anette:


Materialliste: Hvit Bazzil- October Afternoon mønsterark- Gammel bokside- Bølgepapp- Lapp fra en genser- Thickers- Blomster fra Prima- Pomp-pomp-bånd- Embored tab fra Prima- Cardstock og stempel fra Prima- Say it in crystals fra Prima- Mini just my type klistrebokstaver fra dodlebug- Dabber maling sunshine yellow fra Adirondack

8 kommentarer:

 1. Jeg er usikker på om min er godkjent, men her er iallfall min.

  SvarSlett
 2. Her er et til bidrag fra meg.

  SvarSlett
 3. mitt bidrag ligger i bloggen min:) Flott oppgave!!

  SvarSlett
 4. Her er mitt bidrag: http://lofoto.blogspot.com/2009/05/mimmi.html

  SvarSlett
 5. Så fine bidrag dere har jenter:))

  SvarSlett
 6. Her er mitt bidrag til runde nr 3:)
  http://annemerethesscrappeblogg.blogspot.com/2009/06/sommar-idyll.html

  SvarSlett
 7. Da har jeg etter en del frustrasjon;) kommet opp med et bidrag som ligger her:

  http://scrapping.no/forum/viewtopic.php?t=216071&postdays=0&postorder=asc&start=360

  SvarSlett