1. mai 2009

Stafetten, runde 2.


Presentasjon av Design Teamet hos
Scrappiness.

Jeg er Wibeke Gjulem Nilsen, gift og mamma til to sprelske gutter på 7 år og 13 år. Og jeg har fått den ære, å være førstemann ut til å presentere meg som et av desingteam-medlemmene hos Scrappiness. På ulike forum er nicket mitt wibeke eller wibeken.


Hverdagen min er ganske hektisk, og består av familien, diverse sportsaktiviteter med ungene, lærerjobben min, fotografering og scrapping. Må legge til at scrappingen er nesten, bare nesten lidenskapelig da hihi…og jeg har scrappet i ca. 3år, og regner med at det blir nok 3 år til ;-)

Motivene jeg scrapper er som oftest av barna mine, og til nød oss voksne...men den absolutte scrappefavoritt, er motiver som ikke er helt ”opplagte” som f.eks. bildet jeg har brukt på ”Livsnytere”. Hverdagssituasjoner er de morsomste motivene, og særlig hvis det skjer noe klønete…hender ofte at jeg får et av de blinkskudda, da det ofte går i 100 her i huset og kameraet aldri er langt unna. Tekstene/overskriftene mine gjenspeiler ofte hva som skjer, gjerne med en snert av humor og mange ord. Men jeg tekster også det som skjer i alvorets stund eller tanker. Elsker å mikse forskjellige fonter på samme LO!


Er litt redd for å få en helt bestemt scrappestil jeg, liker så godt å prøve ut nye teknikker - og da forandrer stil og smak seg hele tiden hmm....men når jeg sitter og scrapper, så er det faktisk humør og sinn som bestemmer hvordan en LO blir til – og selvsagt motivet på bildet da. Men det jeg med helt sikkerhet kan si, er at jeg aldri eller sjelden planlegger hvordan en LO skal se ut...Den lever ofte sitt eget liv, og bare blir til underveis :-)


Av ulike stilarter er jeg nok ganske ”altspisende”, liker godt å lage alt fra helt clean&simple til full ”klæsj-og- stæsj”. Men det som kanskje kan gjenkjenne noe av meg, er at jeg ganske ofte har en kontrastfarge som ikke er helt naturlig i fargeskalaen på LO’en. Lekkert når alt matcher, men det er nok en liten opprører i meg som bare må bryte med det som er naturlig…


Det er ikke så mange produkter jeg ikke klarer meg uten, men det er jo så mye ”bare-må-ha”! Huff, har altfor mye på scrapperommet som ikke er i bruk – men ikke aktuelt å kvitte seg med noe nei….tenk om jeg får bruk for det en dag. Og jeg kan få antydning til panikk hvis jeg ikke finner Tim Holtz skraperen, stiftemaskin og pinsetten min! Uten dette føler jeg meg klønete gitt…må ikke glemme knapper og hyssing, det er også noe som må være i nærheten.


Ååå…hva som inspirerer meg kan være så mangt. Lar meg inspirere av mye forskjellig jeg i grunn, men i hvertfall av nye mønsterark, farger, årstider, reklamer og for ikke å glemme alle de flinke scrappere og kortlagere rundt omkring.

2. stafettrunde begynner i dag 1.mai og varer frem til 29.mai kl 24.oo,

som også er fristen til å delta.

Oppgaven er som følger:

Du skal leke deg med Glimmermist, masks og Bazzill, og lage en bakgrunn/mønsterark til en LO eller et kort. Masken kan være hva som helst, chipboard, sjablonger osv. Oppsett, pynt og antall bilder bestemmer du. Hvilket format er også valgfritt.

For å være med, må du skrive en kommentar der du også linker til bidraget som du legger ut i egen blogg.

Designteamet vil kåre en vinner og vedkommende vil selvfølgelig få en overraskelse i posten.

Håper mange blir med på denne, og koser deg med oppgaven - vi gleder oss til å se hva du lager!

Her kommer løsningen DT har laget:

Wibeke

Helen

Anette

Maria

16 kommentarer:

 1. Her er mitt bidrag til scrappestafett nr 2.

  http://gerdsf.blogspot.com/2009/05/scrappe-stafett-nr-2-scrappiness.html

  SvarSlett
 2. ...og her kommer mitt bidrag;
  Det kan ses i bloggen min her

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Loen min ligger i bloggen min:) Morsom utfordring!! Syntes ikke veldig godt på bildet da:(

  SvarSlett
 5. Jeg er med :). Skal se om jeg ikke får litt liv i denne bloggen min igjen også :)
  http://keepcalmalways.blogspot.com/

  SvarSlett
 6. Her er mitt bidrag ;)

  http://vectrarola.blogspot.com/2009/05/scrappiness-creates-2-staffett.html

  SvarSlett
 7. Så mange fine løsninger dere har:-)

  SvarSlett
 8. Her var det jammen kommet mange flotte bidrag asså :-) Utrolig artig å se kreativiteten!

  SvarSlett
 9. Her er mitt bidrag: http://lofoto.blogspot.com/2009/05/en-varm-dag-pa-stranden.html

  SvarSlett
 10. Her er mitt bidrag i stafetten oppgave nr. 2. http://scrapping.no/forum/viewtopic.php?t=216071&postdays=0&postorder=asc&start=340

  SvarSlett
 11. http://www.nabonscrapbooking.com/2009/05/stafetten-runde-2.html

  her er mitt bidrag!

  SvarSlett
 12. Har lagt et bidrag i bloggen min.
  Morsom oppgave.

  SvarSlett