18. mars 2013

Ny stensil...

....og Scrappiness bugner av nyheter!!

Og når det ramler inn Dylusionsnyheter da kommer de fort inn i huset her :-)

På fredag kom endelig Flossie-sjablongen, og jeg storkoste meg med den - ønsket bare jeg hadde Annie og Bert i samme slengen...men de får flytte hjem til meg etter som de ankommer Scrappiness ;-)


Klarte ikke helt å velge hva som skulle være med her denne uka, så jeg legger ut tre forskjellige med bruk av "my Flossie-girl".


Her har jeg brukt både "innmaten" og selve stensilen. Jeg startet med den lille og brukte svart Gelatos som jeg dro utover med fingeren. Så brukte jeg Lemon Zest og lagde den store. Svart tusj rundt for markering. Et kredittkort og svart Gelatos lagde litt grungy striper over det hele. Svarte stjerner ble til med Starry Night og Distress Paint Black Soot. Avslutning rundt kanten med lilla Gelatos.Svart Gelatos rundt den mellomste Flossie som ble gnidd utover med fingeren, og inni den minste stensilen har jeg gnidd med fingeren oransj Gelatos - kontur rundt med svart tusj. Kredittkort, oransj og svart Gelatos for litt stripeeffekt. Rundt kanten har jeg tatt en runde med lys grønn Gelatos. Grenene er stemplet fra juleplata. En liten bit med avrevet Tape Works Skulls, Black & WhiteHer har jeg bare kost meg med Flossie, Let it Snow, Inks Dirty Martini, Calypso Teal og Lemon Zest.
Flossie har blitt sprayet inni med London Blue og skrevet med hvit penn. Rundt har jeg stemplet med Around the Edge og malt inni sirklene med Lemon Zest.

2 kommentarer:

  1. oii lekkert.. ser jeg må ha flere stensiler jeg :)

    SvarSlett
  2. Kjempe fine og så flott at du la ut alle tre. Ekstra kul den i midten, trodde først den orange kjolen var brett til siden, men ser nå at det er den bak som skinner gjennom. Stilig!

    SvarSlett