23. september 2009

Et bittelite album

Som Anette, så ble jeg også utfordret, med dette bittelille albumet kalt Candy Tin With Accordion Fold-out book. Scrappiness har sine måter å få oss til å vrenge hjernen på :)
Meningen var å lage akkurat det det heter: et album. Men innmaten var det så lite plass på at jeg fant ut at det var på tide å ta frem kreativiteten og finne nye måter å bruke denne søte boksen på.


Så kom ideen: det er alltid noen der ute som trenger noen oppmuntringsord så det ble en oppmuntringsboks ''LIVSviktig å huske på''

Materialene er det massevis av. Man må ta hensyn til at boksen ikke er så stor så det er OK å ikke bruke altfor tykk pynt. Så ut med 3Dputer og de feteste Primablomstene. Her er det papir i lange baner, diecuts og bling som gjelder.


Materiallista ble laaaaaaaaaaaaaang. Altfor lang nesten. Så spør om det er noen som lurer på noe og får du lyst til å lage det samme til en god venn eller noen som virkelig trenger det så får du det til på par-tre kvelder eller hvis du setter av en dag til å kose deg. Alle materialene får du tak i på Scrappiness så værsågod og sett i gang. Dette var kjempegøy!!!
Takk for utfordringen :)

3 kommentarer:

  1. Ååå så flott mini album...flotte teskter og stilig pyntet!!!

    SvarSlett
  2. Kjempeflott oppmuntringsboks med flotte tekster og herlig pynt;)

    SvarSlett
  3. Så flott boksealbum, Maria! :-)

    SvarSlett